Andrahandskontrakt

Andrahandskontrakt

Andrahandskontrakt – När du skall hyra ut din lägenhet i andra hand så är det väldigt viktigt att du och din hyresgäst använder er av ett professionellt upprättat andrahandskontrakt.

Ett andrahandskontrakt skall reglera allt som har med hyresförhållandet att göra: Hyra, hyresvillkor, uppsägningsvillkor med mera. Detta är oerhört viktigt och är ett skydd för både dig som hyresvärd och din hyresgäst.

Juridiska Dokument kan du ladda ner ett andrahandskontrakt för uthyrning av lägenhet som är utfärdat av en jurist med specialkompetens och det medföljer givetvis detaljerade instruktioner på hur du fyller i andrahandskontraktet.

Följande andrahandskontrakt finns för direkt nedladdning:

Dessutom finns ett hyreskontrakt för villa om du vill hyra ut din villa eller ditt fritidshus.

Det finns gott om andrahandskontrakt gratis på internet men vi råder dig att köpa dessa avtal på Juridiska Dokument istället för att chansa med gratis dokument skrivna av lekmän som inte vill ta något juridiskt ansvar för sitt arbete.

På Juridiska Dokument får du juridiskt korrekta avtal för andrahandsuthyrning, som alltid uppdateras i takt med att lagstiftning och domstolspraxis ändras, till en väldigt låg kostnad. Dokumenten kan laddas ner som pdf- och worddokument och du får tillgång till dem direkt efter betalning.

Välkommen till Juridiska Dokument!